Dress up games

Een zeer populaire categorie games, voornamelijk onder de meisjes, zijn de Dress Up Games. Bij deze spellen heeft de speler totale verantwoordelijkheid over de kleding van verschillende personen. Met de Dress Up Games bedenk je de gave look van bijvoorbeeld iemand die een feest gaat bezoeken. Naast de looks voor feesten, stel je ook looks samen voor het dagelijkse gebruik, voor het strand en voor Pocahontas.

Verstand van mode

Met het spelen van de Dress Up Games kun jij aantonen dat jij verstand hebt van mode. Ga jij voor een mooie avondjurk, of kies jij toch liever voor een uitdagend topje? Naast dat je de gehele mode voor het zeggen hebt, kun jij ook nog je eigen ontwerpen met je vrienden en vriendinnen vergelijken. Zo maken jullie samen uit wie de echte modeontwerper is. Een bekende variant van de Dress Up Games is de spellen reeks Dress Up Barbie. In deze games kun jij de beeldschone Barbie nog meer laten stralen dan ze al doet.

Bieber & Selena

Wie kent ze niet, Justin Bieber en Selena Gomes! In het spel Bieber & Selena: Dress Up bepaal jij hoe de wereldsterren er bij lopen. Ga je voor de glitter en de glamour, of juist de stoere outfit? Bij de Dress Up Games kun je kiezen uit petjes, korte broeken, lange broeken, jasjes, shirtjes en allerlei accessoires waaronder brillen, skateboards, koptelefoons en gitaren. Dus test direct jouw kennis van mode en laat de laatste trends los op allerlei modellen. Wij hopen dat je veel plezier met de Dress Up Games en zien je graag snel terug!

Games

Aankleedgame Categorie: Dress+up+games / 14-12-2012 14:54

Hou je van mode en vind jij het super leuk om kleding te combineren, dan is deze dress up game echt iets voor jou! Bij dit aankleed spelletje moet jij er voor zorgen dat het model leukste outfit krijgt.

Meer informatie >

Bieber & SelenaCategorie: Dress+up+games / 14-12-2012 14:51

Wil jij de beroemde zanger Justin Bieber leuke kleren aan trekken? Dat kan nu bij Gameleader.nl !

Meer informatie >

Bejeweled Speel nu!
Bieber & Selena Speel nu!