Beste webshop console games

Console games zijn zeer populair, zo zijn er de bekende consoles games voor consoles zoals Playstation 3 en xBox 350, maar kennen we ook de PSP en de Nintendo Wii. Om deze console games aan te schaffen bestaan er vele manieren. Zo zijn er natuurlijk de speelgoed winkels waar ze te koop zijn, denk hierbij aan Intertoys en Top1Toys. Natuurlijk zijn ze ook te koop in de game winkels en de muziekwinkels, hierbij kun je denken aan GameMania en Music Store. Toch zijn dit niet de plaatsen waar momenteel de meeste consoles en console games afgenomen worden. Nee, dit zijn de online webwinkels waar het gebeurd.

Best verkochte console games

Dat veel console games via internet besteld worden is duidelijk, maar welke console games zijn dit dan precies? De game Call of Duty : Black Ops 2 is zowel voor de Playsation 3 als voor de Xbox 360 enorm populair. Ook de voetbalspellen zoals FIFA 13 en PES 2013 zijn zeer populair op beide consoles. Ook de console game Just Dance 4 is zeer populair op dit moment, deze is te bespelen op de Nintendo Wii. Als laatste topper stippen we Assassins Creed III aan. Ook deze game is zowel populair op de Playstation 3, als op de Xbox 360 als op de PC.

Top 5 webshops

Om duidelijkheid te scheppen binnen het grote aantal console game webshops hebben we een top 5 webshops voor u opgesteld. Op een verdienstelijke 5de plaats treffen we Gameshop.nl, deze webwinkel richt zich voornamelijk op games. Freerecordshop.nl is terug te vinden op een 4de plaats, deze webshop biedt naast games ook muziek, boeken en speelgoed aan. Met een mooie 3de plaats wist Gamemania.nl het podium te bereiken, deze website vertegenwoordigt de vele winkels door het hele land en is daarbij ook een webshop. Bol.com is de website die net naast de prijzen grijpt, op deze website is vanalles te koop van koken tot aan spullen voor de baby. De website die er met de gouden plak vandoor gaat is Mediamarkt.nl. Mediamarkt heeft enorm veel artikelen voor media zoals geluid, tv en console, maar biedt daarnaast ook nog artikelen voor verzorging en huishouden.

1. Mediamarkt.nl
2. Bol.com
3. Gamemania.nl
4. Freerecordshop.nl
5. Gameshop.nl

Games

Fifa World Cup PenaltyCategorie: Beste+webshop+console+games / 14-12-2012 15:57

Ben jij degene die altijd Fifa speelt op de playstation? Dan is er voor jou nu een mogelijkheid bij gekomen namelijk het spelen van dit spel online.

Meer informatie >

Gunner VarioCategorie: Beste+webshop+console+games / 14-12-2012 15:57

Het spel Gunner Vario is gebaseerd op het super beroemde game Mario. Bij de Gunner Vario dien je de monsters in het spel te doden en zo zul je punten verdienen.

Meer informatie >

Raft wars Speel nu!
Nugde runner Speel nu!