Actie games

Ben jij niet van die softe spelletjes? Speel jij liever je games met wat actie en games waarbij zowel de strategie als de behendigheid zeer belangrijk is. In dat geval zijn de actie games de spelletjes waar jij naar op zoek bent. Bekende categorieën spelletjes binnen de actie games zijn onder andere zwaarden en sandalen, kasteel verdedigen, schiet spelletjes en worms. Binnen deze actie games is het in de meeste gevallen, zo niet alle gevallen, de bedoeling dat je een directe tegenstander verslaat. Dit doe je door kracht op juiste wijze af te stemmen met tactiek en een juiste strategie.

Kasteel verdedigen

De actie game kasteel verdedigen is wellicht een van de bekendste varianten van de actie spellen. Zoals de naam al zegt, is het in deze game de bedoeling dat je een kasteel verdedigt. Dit zal in het eerste level niet al te moeilijk zijn, maar hoe verder je in het spel geraakt, hoe moeilijker het wordt om jouw kasteel in goede staat te behouden. Zo komen er steeds meer tegenstanders, komen deze tegenstanders steeds sneller en zijn deze tegenstanders ook nog een steeds beters. Een hele leuke variant van het kasteel verdedigen is het spel Kasteel Verpletteren. Bij het spel Kasteel Verpletteren is het juist de bedoeling dat het kasteel van de vijand in zo min mogelijk schoten vernietigd wordt.

Worms

De nieuwste actie games zijn de worms games. Deze games zijn inmiddels zeer populair en hier worden dan ook veel varianten op gemaakt. Een van de leukste en meest gespeelde worm game is de bootjes oorlog. Dit spel is zeer eenvoudig toe te lichten: zorg dat je wint. Je neemt het in een directe strijd op tegen de tegenstanders en dit zal snel een winnaar opleveren. Wanneer je niet wint, probeer je het opnieuw. Wanneer je wel wint, tref je meerdere en betere tegenstanders. De Bootjes Oorlog bevindt zich, zoals de naam al verklapt, op het water en staat ook bekend als Raft Wars.

Games

Raft wars Categorie: Actie+games / 14-12-2012 14:56

Zijn actie games helemaal jou ding dan is dit spelletje raft wars waarbij het de bedoeling is dat je oorlog wint vanuit je bootje. Probeer nu online dit spel en natuurlijk speel je dit spelletje gratis.

Meer informatie >

Aankleedgame Speel nu!
Bieber & Selena Speel nu!