Facebookgames

Facebook en Social Network, vaak in een zin genoemd. De opkomst van het sociale netwerk Facebook is enorm en ongeëvenaard. Facebook breekt alle records en biedt geheel nieuwe mogelijkheden om in contact te staan met alle mensen om je heen. Op 3 oktober 2012 bracht Facebook naar buiten dat het een mijlpaal had behaald. Op dat moment waren er 1 miljard mensen actief lid van Facebook over de hele wereld. Dit betekend 1 op de 7 mensen. Facebook heeft voor deze mensen naast het sociale contact ook andere dingen te bieden. Zo is het mogelijk om met je sociale contacten online games te spelen, deze games staan bekend als de Facebookgames.

Facebookgames

Via Facebook is het dus ook mogelijk om uitdagende spellen te spelen tegen je Facebook vrienden. Deze Facebookgames zijn allerlei uiteenlopende spellen waarin iedereen een leuk spel zou kunnen vinden. Het leuke aan de Facebookgames is het spelen tegen je vrienden, zo kun je het online tegen elkaar opnemen en een Facebook vriend uitdagen. Ook hebben we natuurlijk voor jouw een aantal Facebookgames bekeken. Lees snel verder!

Bike Race en Draw Something

Een sensatie onder de Facebook leden is op dit moment Bike Race. Honderd duizenden mensen hebben inmiddels al kennis gemaakt met dit Facebook spel. Binnen dit spel ga jij de strijd aan tegen je vrienden, zet de snelste ronde tijden neer. Een ander, zeer populair, Facebook spel is Draw Something. In dit spel krijg je een begrip die getekend moet worden, de andere moet dit raden zonder dat de tegenstander het begrip weet. Zo kun je beide punten verdienen met zowel tekenen als raden. Het klinkt zeer eenvoudig, maar je zult deze Facebookgame eens moeten proberen! De game is heel leuk, zeer uitdagend en je raakt niet uitgespeeld.

Games

Draw somethingCategorie: Facebookgames / 14-12-2012 14:48

Wie kent het niet het spelletje wat echt de trend van het moment is, Draw something. Wil jij nu ook dit leuke spelletje spelen start dan nu hier online.

Meer informatie >

BubblesCategorie: Facebookgames / 14-12-2012 14:48

Iedereen kent het spelletje bubbles wel, dit is een game voor de momenten dat je even niks te doen hebt. Kijk eens tot welk level jij komt, hier online.

Meer informatie >

Tetris Speel nu!
Bieber & Selena Speel nu!