Denkgames

Ze klinken heel suf, de denkgames, maar eigenlijk zijn het de leukste spelletjes die je op het internet kunt spelen. GameLeader.nl heeft een aantal denk games voor je op een rijtje gezet die je zeker niet kunt missen. Misschien ken je deze spellen als, maar duidelijk is dat de denkgames niet snel vervelen en zeer uitdagend zijn. Wat dacht jij bijvoorbeeld van het spel Bubbels? Een zeer bekend spel en eigenlijk ook zeer simpel, toch is het een spel waarbij je niet uitgespeeld raakt. In dit spel is het de bedoeling dat je het veld met allerlei verschillende kleuren balletjes zo snel mogelijk wegwerkt door middel van het verbinden van de balletjes. Het verbinden van de balletjes doe je door het schieten van nieuwe kleuren.

Spellen uit de oude doos

Games en spelletjes die vroeger gespeeld werden, blijven nog altijd populaire denkgames. Wie is er bijvoorbeeld niet bekend met het spel Mens Erger Je niet? Iedereen toch! Dit bekende gezelschapsspel is verwerkt in een online denkgame net zoals het bekende gezelschapsspel Pim Pam Pet. Deze oude, maar toch hele leuke spellen, zijn zowel in je eentje als met meerdere mensen te bespelen. Bij al deze spellen stellen wij voorop dat ze vooral leuk zijn, maar het is ook zeer belangrijk dat je goed nadenkt bij stappen die je onderneemt en een strategie vaststelt die je vervolgens ook naleeft. Zo maak je de beste kans om de denkgames winnend af te sluiten.

Tetris

Een denkgame waar we niet omheen kunnen is de game tetris. Het spel Neave Tetris is enorm eenvoudig, maar o zo leuk! Bij dit spel raak je haast niet uitgespeeld en is daarbij ook nog eens zeer uitdagend. Ook is het fijn dat deze game heel gebruiksvriendelijk is, zo doen de blokjes precies wat je wilt. GameLeader.nl vindt dit spel dan ook een ware aanrader!

Games

BejeweledCategorie: Denkgames / 14-12-2012 15:03

Bij Bejeweled is het van belang dat jij drie de zelfde diamanten op een rij krijgt dan zullen deze verdwijnen. Ben jij goed is in het zien van mogelijke combinaties die er zijn.

Meer informatie >

TetrisCategorie: Denkgames / 14-12-2012 15:00

Het spel wat al tientallen jaren oud is dat is Tetris. Het spelletje werd vroeger altijd gespeeld op een draagbare spelcomputer, maar nu is het ook mogelijk om dit spelletje online te spelen bij ons op Gameleader.nl !

Meer informatie >

Draw something Speel nu!
Aankleedgame Speel nu!